Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
  • Remco van Zaal bezorgt KDO punt tegen Bloemendaal

14 oktober 2012

Afgelopen zondag stond voor KDO 2 de uitwedstrijd tegen Bloemendaal op het programma. Tegen ieders verwachting in ging de wedstrijd gewoon door en kon het uitgedunde KDO 2 vol aan de bak in Bloemendaal. In de eerste helft hadden de Kwakelaars in het begin moeite om controle te krijgen op het spel van de thuisploeg. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam KDO steeds beter in de wedstrijd. Enigszins tegen de verhouding in was het toch Bloemendaal die in de 30e minuut op voorsprong kwam, 1-0. Tien minuten voor rust wist KDO de stand op gelijke hoogte te brengen, Na een sublieme steekpass van Jean-Paul Verbruggen kwam Remco van Zaal oog in oog met de keeper. De altijd trouwe en hardwerkende Remco twijfelde geen moment en schoot de bal onberispelijk in de rechterhoek, 1-1. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

In de tweede helft was Bloemendaal de beter voetballende ploeg, maar kregen de Kwakelaars de betere mogelijkheden om op 1-2 te komen. Onder andere Martin Bax, Robin Vaneman en invaller A-junior Stan Willemsen waren dichtbij een doelpunt, maar gescoord werd er niet. Daartegenover stond de verdediging van KDO goed, zodat er weinig werd weggegeven achterin. Met een 1-1 stand werd uiteindelijk ook de wedstrijd beëindigd, zodat de Kwakelaars weer een punt rijker werden. Aanstaande zondag is het tweede vrij, de 28e hervat de ploeg van Richard van Dijk de competitie met een thuiswedstrijd tegen Limmen 3.