Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
  • KDO C1 KAMPIOEN !

17 april 2016

Het is zondag 17 april en bij winst of een gelijk spel tegen Pancratius C2 kunnen de jongens van KDO C1  vandaag kampioen worden.

Tijdens het inspelen is de “gezonde” spanning merkbaar aanwezig en de jongens zijn gebrand om er een mooie wedstrijd van te maken.

Het is 9.30 uur en de scheidsrechter geeft het startsein voor de wedstrijd, Pancratius trapt af, speelt de bal terug naar de verdediging, door een slecht pass kan Max de bal onderscheppen en heeft vrij baan naar het doel van Pancratius, daar komt hij oog in oog tegenover de keeper, Max passeert hem en binnen 15 sec staat KDO voor met 1-0.

Het was te danken aan mooi spel van de sterke verdediging van KDO dat de bal goed werd rondgespeeld. Het middenveld kon zich goed los maken van de tegenstanders en in de aanval werd de bal feilloos heen en weer gekaatst, een 2e doelpunt kon niet lang uitblijven. Na een kwartier gespeeld te hebben komt de bal bij Luc, hij aarzelt geen seconde, de keeper van Pancratius is kansloos en het is 2-0 voor KDO.

Nu was KDO gretig geworden en 2 minuten later werd door een mooie vooraf gaande actie de bal afgegeven aan Hessel, deze maakte een mooie beweging en daar was de 3-0 alweer. Er werd nu bij beide partijen goed gevoetbald met weinig balverlies, Pancratius speelde in de laatste minuten van de 1e helft een mooie boogbal over Jelle waar mee we met 3-1 de rust in gingen.

De 2e helft gaf een gelijk beeld als de laatste 10  minuten van de 1e helft, er werd veel rondgespeeld en er werd scherp gevoetbald, aan beide kanten kwamen er kansen om te scoren en Pancratius wist een van deze kansen ook te benutten 3-2 was een mooie en terechte uitslag van deze zondag ochtend, KDO C1 kampioen geworden mede dankzij de coach trainer verzorgers en grensrechters! Mannen gefeliciteerd namens de supporters.