<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
  • KDO JO17-2 voorjaarskampioen!

8 mei 2017

Zondag 30 April jl moest de JO17-2 van KDO naar AS 80 in Almere om de laatste punten op te halen voor het kampioenschap.

Voornaamste concurrent Roda 23 was in de onderlinge wedstrijden al terug verwezen en de jongens wilden de klus met nog drie wedstrijden te gaan alvast beslissen.

KDO moest even aftasten maar kwam vrij vlot op  0-1. aan het eind van de eerste helft gingen we aan de limonade met een 2-5 voorsprong. De tweede helft gingen de jongens voortvarend verder met scoren, eindstand 3-9. Na bloemen en medaille met speech op het veld ging het daarna rechtstreeks naar de KDO kantine om het verder te vieren in de bestuurskamer.

Het seizoen begon in de 3e klasse met 13 spelers. Door blessures geplaagd in de najaarscompetitie en het stoppen van een tweetal spelers bleef er in de lente een harde kern van 11 spelers over die elkaar nu blindelings kon vinden. Dit resulteerde in schitterend combinatie voetbal waar de opdracht altijd mee gegeven werd om van achter op te bouwen . Menig team werd dol getikt en met lege handen huiswaarts gestuurd .

De JO17 2 bestaat keeper Jelle Immerzeel, verdedigers Robbert van Veen (aanvoerder) John Westerbos, Yarmo Timmer en Paskal Baas; middenvelders Lars Oosterbeek, Luc Van Egdom en Mike Van Wees; aanvallers Mo Haroun, Lewis Konst en  Dawid Mordka. Dank aan de diverse invallers, leiders Erik en Erwin en onze sponsors. Speciale dank aan trainer Danny die de jongens afgelopen seizoen naar het kampioenschap heeft gebracht!

Zondag 7 april werd in de thuiswedstrijd tegen AS 80 met 7-0 gewonnen, in de laatste wedstrijd uit tegen Buitenboys is het doel om ongeslagen kampioen te worden.