Jessica, jeugdcommissie

"Het geeft voldoening als een georganiseerde activiteit voor de jeugd geslaagd is."

Wat verbindt jou met KDO handbal?
"Ik ben verbonden met KDO handbal doordat ik er zelf handbal in de dames 1. Ik handbal al van jongs af aan. Daarnaast ben ik vrijwilliger."

[Lees verder onder de foto]
Wat doe je als vrijwilliger bij KDO?
"Ik zit samen met Jet (dames 1) en Jorien (moeder jeugdlid) in de jeugdcommissie. We organiseren tijdens het seizoen allerlei activiteiten voor de jeugd, zoals KDO Got talent (een bonte avond), het oliebollentoernooi (onderling handbaltoernooi rond de kerstvakantie) en het tweejaarlijkse handbalweekend. Dit doen we om wat leuks te organiseren voor de jeugd buiten de trainingen en wedstrijden om. Soms doen we het ook om geld op te halen voor andere activiteiten. 

Daarnaast fluit ik regelmatig wedstrijden en ben sinds dit seizoen scheidsrechtercontactpersoon samen met mijn moeder Tineke. Zij handbalt zelf bij de recreanten en is ook vaak supporter bij mijn wedstrijden. We zorgen er samen voor dat alle wedstrijden voorzien zijn van een scheidsrechter."

Wat vind je leuk aan je vrijwilligerswerk?
"Het leuke aan het vrijwilligerswerk is de voldoening die het je geeft als je activiteiten hebt georganiseerd en deze geslaagd waren. En bij de wedstrijden als iedereen een goede scheidsrechter heeft en de wedstrijden ook echt gespeeld kunnen worden zonder problemen. Zonder scheids, geen wedstrijd! 


Jessica en de andere leden van de jeugdcommissie zijn op zoek naar versterking! Extra handjes bij de organisatie en/of uitvoering van de jeugdactiviteiten. Of misschien heb je wel hele leuke ideeën voor nieuwe activiteiten.

Lijkt het je leuk om op één of andere manier mee te helpen of te denken? Neem even contact met ons op via handbal@kdo.nl of spreek één van de jeugdcommissieleden aan!