Beach Handball

KDO heeft sinds juni 2022 een beachpark, bestaande uit drie beachvolleybalvelden en twee beachhandbalvelden. In de zomermaanden van 2022 werd er van de D-jeugd t/m de senioren getraind op de beachhandbalvelden en werden er vriendschappelijke wedstrijden en toernooien gespeeld om het Beach Handball onder de knie te krijgen. 

Beach competitie
Vanaf veldseizoen 2022-2023 zal de C t/m A-jeugd en dames senioren 2 een combinatie veld/beach competitie gaan spelen. Dames 1 speelt wedstrijdsport waardoor de veldcompetitie doorloopt en deelname aan de beachcompetitie nu lastig is. Er is geen doordeweekse beachcompetitie. De dames 1 en dames midweeks kunnen wellicht een toernooitje spelen. Uiteraard is er beach training voor alle senioren en dames midweeks. De jongste jeugd (D-, E- en F-jeugd) speelt alleen veldcompetitie; voor deze leeftijdscategorieën wordt er door de handbalbond (nog) geen beachcompetitie aangeboden.

Meer informatie over de beachtrainingen volgt. Mocht je al vragen hebben, neem contact met ons op via beach@kdo.nl!

KDO beachpark
De velden op het beachpark bij KDO worden ook verhuurd voor andere doeleinden. Lees
meer over het KDO beachpark!

Beach Handball

Beach Handball is dé (opkomende) zomerse variant van handbal! Het gaat over beleving, snel spectaculair spel en Fair Play. Muziek, pirouettes, vliegertjes en highfives zie je tijdens elke wedstrijd terugkomen. Kijk voor meer informatie op www.beachhandball.nl.

Trainingstijden zomer 2022

Tot 1 juli elke dinsdag (huidige teams):
D-jeugd 17.30 uur
B/C-jeugd 18.30 uur
A-jeugd/Dames senioren/Dames midweeks 19.30 uur

Vanaf 1 juli elke dinsdag (nieuwe teams):
A/B/C-jeugd 19.00 uur
A-jeugd/Dames senioren/Dames midweeks 20.00 uur


Meer weten? Neem contact op met de beachcommissie via beach@kdo.nl
Evenementen
Weer
  • 11,5°
    Zwaar bewolkt
    Later vanmiddag wat regen
Buienradar.nl