Clubtenue

Het KDO-hoofdbestuur heeft in samenwerking met Intersport DUO een clublijn geselecteerd om tot standaardisatie van de tenues te komen. Dit komt de uniformiteit en de uitstraling van onze vereniging ten goede.

Voor de wedstrijdkleding is gekozen voor kleding van het merk Hummel. We hebben een aparte lijn voor de zaalsporten en voor de buitensporten gekozen. Alle nieuwe wedstrijdkleding is dan ook van deze lijn en er mag ook niet van worden afgeweken.

Wedstrijd
De meeste teams bij KDO handbal zijn gesponsord.

Interesse in sponsoring of weet u iemand die wil sponsoren? Elke sponsoring dient vooraf ter goedkeuring aangemeld te worden bij de sponsorcommissie. Na goedkeuring door de sponsorcommissie zullen de bestellijsten worden gemaakt en weer worden goedgekeurd en ondertekend door zowel KDO als de sponsor. Zonder goedkeuring zal Intersport DUO geen bestelling accepteren. De sponsorcommissie kan ook alle vragen beantwoorden met betrekking tot het sponsoren van een team.

Voor contact met de sponsorcommissie, mail naar handbal@kdo.nl.

Training
Voor de training kan je, in de KDO lijn, bij Intersport Duo terecht voor trainingspakken, sokken, tassen, windjacks etc. Dit is echter geen verplichting.
Hieronder een aantal artikelen uit het assortiment, dat in de KDO-lijn verkrijgbaaris.