Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Ruim 2000€ voor KDO handbal vanuit Grote Clubactie

  3 januari 2021
  Ruim 2000€ voor KDO handbal vanuit Grote Clubactie

  In september zijn onze F, E, D en C jeugdleden weer op pad gegaan om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Ook de B jeugd heeft haar steentje bijgedragen om weer tot een prachtig bedrag te komen voor de vereniging. Dit jaar was de actie grotendeels online en konden de kinderen met een QR scan code digitaal de deuren langs. Naast deze nieuwe manier van verkopen, konden de kinderen ook nog gewoon met een boekje langs familie en vrienden. En natuurlijk was er weer de mogelijkheid om een Superlot te verkopen.

  Dit jaar hebben we een nieuw record gevestigd en zijn er maar liefst 4 superloten verkocht! Fantastisch! We willen deze sponsoren (OZ Planten, Fridsma bv, en nog twee gulle gevers) enorm bedanken voor hun steun aan KDO Handbal. 

  We hebben tijdens de Grote Clubactie in totaal 905 loten verkocht met een totale opbrengst van €2141,80. Een prachtig bedrag! 
  De topverkopers dit jaar zijn: Flinn Koningen en Saara Ben Idder. 

  Het bestverkopende team was de E1 met een verkooptotaal van 374 loten. Dit is een applaus waard! De kinderen die meer dan 50 loten hebben verkocht zullen een rituals doucheschuim ontvangen en de kinderen die 25 loten of meer hebben verkocht krijgen een leuk beautypakketje.  De B2 belonen we met wat lekkers omdat zij goed hun best hebben gedaan.

  Lezers die een lot hebben gekocht, kunnen zien of ze in de prijzen zijn gevallen via  https://lotchecker.clubactie.nl/.

  UPDATE: 

  Afgelopen zondag 9 januari zijn de topverkopers in het (winterse) zonnetje gezet tijdens de Winter Wonder Outdoor Training. Bekijk de foto's op onze facebookpagina  KDO handbal | Facebook.  


Evenementen
Weer
 • 19,7°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Veel zon, in vooral het Waddengebied wolkenvelden
Buienradar.nl