Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Handbaljeugd in winterse sferen

    11 januari 2021

    Afgelopen zondag is de handbaljeugd (B t/m F) op gepaste afstand bij elkaar gekomen voor een Winter Wonder Outdoor Training.

    Alle benodigde ingrediënten waren aanwezig: een winters weertje, vrolijke jongens en meiden en een sneeuw- en ijshandbalcircuit. Het circuit bestond onder andere uit ijspegelkegelen, sneeuwballen gooien en droogschaatsen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de foto’s op onze facebookpagina KDO handbal | Facebook.

    Goed verzorgd
    Uiteraard werd er goed gezorgd voor de hardwerkende sportende kinderen, want koek en zopie werd in de pauze geserveerd. De jongste groep ontving een echt Winter Wonder Diploma en kwam dus niet met lege handen thuis!

    Sfeervol en sportief
    Door de huidige coronaregels is het niet mogelijk voor de handballeden van KDO om in de zaal te trainen en te handballen. De trainers bedachten dit sfeervolle en sportieve evenement, zodat de jeugd de kans kreeg om aan de handbalskills en de teamspirit te werken.

    Bootcamp voor senioren
    Zondag 17 januari wordt er ook voor de andere leden (A-jeugd, senioren en recreanten) een coronaproof-evenement georganiseerd. Zij gaan bootcampen onder leiding van Jarcha van Dijk. Helaas is door de coronamaatregelen publiek niet toegestaan. Het evenement is alleen voor leden en aanmelden is verplicht.

Evenementen
Weer
  • 8,2°
    Zwaar bewolkt
    Enkele buien en ook morgen vrij koud
Buienradar.nl