Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • KDO handbal in Coronatijd

  5 april 2021
  Beste leden van KDO handbal,  We zijn blij dat de meesten van ons weer op het handbalveld te vinden zijn, in een toch wel vreemd seizoen in verband met de coronamaatregelen die ook onze sport treffen. We blikken graag even met jullie vooruit op het verdere verloop van dit seizoen!  Verlaan games, handbalkamp en andere activiteiten
  De toernooicommissie organiseert op zaterdag 3 april voor de jeugd de Verlaan games, als alternatief voor het jaarlijkse WA-verlaantoernooi. De jeugdcommissie is bezig met het organiseren van het tweejaarlijkse handbalkamp voor de jeugd van 11 t/m 13 juni hopelijk mag dat doorgaan.
  Daarnaast buigen zij zich over andere leuke activiteiten die 'coronaproof' mogelijk zijn. Je leest hier onder andere meer over op de website van KDO, onze facebook- en instagrampagina!


  Alternatieve competitie
  Als alles mee zit, start voor iedereen in het weekend van 8/9 mei de alternatieve competitie in de zaal, georganiseerd door het NHV. De coach/trainer van elk team zal jullie op de hoogte houden van het verloop hiervan.


  Vele handen maken licht werk
  Ons vrijwilligersteam kan, juist in deze tijden, wel wat extra handjes gebruiken. Wat kun jij voor ons betekenen? We gaan graag met je in gesprek en denken samen in mogelijkheden. Mail naar handbal@kdo.nl voor meer informatie!  Volgend seizoen/opzeggen
  Natuurlijk zijn alle vrijwilligers van KDO en het NHV zich ook al aan het voorbereiden op volgend seizoen, waarin we hopen dat we weer aan de reguliere competitie kunnen beginnen. We gaan er vanuit dat je erbij bent! Om te kunnen inventariseren met hoeveel teams we starten, horen we het graag vóór 1 mei 2021 als je het lidmaatschap bij KDO handbal wil opzeggen.

  Met vriendelijke groet,


  Bestuur KDO handbal