Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Nieuw handbalveld

  16 juni 2021
  Nieuw handbalveld
  Wie de afgelopen maanden wel eens op het handbalveld speelde heeft het vast gezien. Volop scheuren, heel glad en op sommige plekken stond het gras al zo hoog dat we vragen kregen wanneer we het gras gingen maaien. We huren de velden, dus ook het handbalveld, van de gemeente Uithoorn en daarbij zijn ook afspraken gemaakt over het onderhouden, repareren en vervangen van velden. Een volledige vervanging van het handbalveld stond pas over 10 jaar op het programma.

  Omdat de schade zo groot was kon niemand garanderen dat we na reparatie binnen een paar jaar niet opnieuw scheuren zouden hebben. Daarom hebben we na uitgebreid en intensief overleg met de gemeente Uithoorn besloten nu direct het volledige veld te vervangen. De werkzaamheden starten op 22 juni 2021 en duren enkele dagen. 

  Bij de vervanging van het hoofdveld wordt ook direct de verlichting vernieuwd zodat onze buren van De Rietkraag geen lichtoverlast hebben als onze verlichting aan is. Nu we ook het handbalveld vervangen laten we ook hier direct nieuwe verlichting plaatsen. 

  We zien uit naar een prachtig buitenseizoen op deze mooie vernieuwde accomodatie!
Evenementen
Weer
 • 8,5°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zondag vriendelijk, daarna herfstachtig weer.
Buienradar.nl