Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Eerste F-toernooi handbal op nieuwe asfaltmat

  3 oktober 2021
  Eerste F-toernooi handbal op nieuwe asfaltmat

  Op zaterdag 25 september werd voor het eerst bij KDO door de F-jeugd een toernooi gespeeld op het nieuw aangelegde handbalveld. Handbalverenigingen Houten, Aalsmeer, Havas, HVBS en Fidelitas kwamen bij KDO op bezoek en hebben er met elkaar en de organisatie een geslaagd toernooi van gemaakt.

  Het was vooral een heel leuk toernooi: er is veel geleerd, iedereen deed sportief en enthousiast mee en, heel belangrijk, de spelers en het publiek hebben genoten! KDO heeft zich van haar beste kant laten zien: van doeltjes tot limonade tot... scheidsrechters, alles was geregeld. Die laatste groep verdient een extra vermelding; naast ervaren fluiters stonden er ook D-jeugd leden (11 en 12 jaar) op het veld om de wedstrijdjes in goede banen te leiden.

  Een nieuw team
  KDO, gesponsord door Loogman Tanken en Wassen, speelde met maar liefst acht spelers waarvan er vijf net met handballen begonnen zijn. Drie tegenstanders waren net een maatje te groot. De laatste wedstrijd was ook tegen allemaal nieuwe kinderen. KDO stond goed haar mannetje en heeft gewonnen! Na elke wedstrijd was er een shoot-out waarbij de spelers om de beurt op doel mogen gooien en ook om de beurt keeper zijn. Dat deden ze heel stoer!

  Ook meedoen?
  Op zaterdag 9 oktober wordt het volgende toernooi gespeeld bij Aalsmeer. Alle kinderen van 7 en 8 jaar zijn van harte welkom om eens met onze F-jeugd mee te trainen op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Evenementen
Weer
 • 13,6°
  Zwaar bewolkt
  Herfstweer
Buienradar.nl