Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Prachtige tussenstand Grote Clubactie

  3 oktober 2021
  Prachtige tussenstand Grote Clubactie

  Onze handbaljeugd is goed bezig, maar we zijn nog niet bij ons doel van 1250 euro voor het handbalkamp! Op dit moment is er 664,80 euro 'opgehaald' met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Een prachtig bedrag!

  Lot kopen?
  Wil jij ons helpen om ons clubdoel te realiseren? Koop snel een lot via één van onze jeugdleden of online via https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-kdo/sportverenigingkdo/270350. Ouders van onze jeugdleden: stuur onze handbaltoppers nog even langs die leuke tante, de buren of die goede vriend om te vragen of ze KDO handbal willen sponsoren!

  Een lot kost 3 euro en 80% (2,40 euro) gaat direct naar KDO handbal. Door loten te kopen maak je kans op mooie prijzen! De hoofdprijs is 100.000 euro. Bekijk op de website van Grote Clubactie de overige prijzen. De trekkingsuitslag is op 8 december 2021.

  Superloten
  Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen! Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door naar clubactie.nl/superlotkopen te gaan.

Evenementen
Weer
 • 13,6°
  Zwaar bewolkt
  Herfstweer
Buienradar.nl