Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Oranje dames naar main round WK, KDO handbal voorspelt verder!

    13 december 2021
    De dames van het Nederlands Dames handbalteam zijn doorgedrongen tot de main round van het WK toernooi in Spanje. In de voorrondes zijn er door alle KDO'ers in de WK poule punten gepakt!

    Het Nederlands team won met grote cijfers van Puerto Rico en Oezbekistan en vond een meer gelijkwaardige tegenstander in Roemenië. Het was een doelpuntenregen deze voorrondes: maar liefst 144 doelpunten per wedstrijd voor de Nederlanders. Dat is gemiddeld 48 doelpunten per wedstrijd en dat betekent weer dat er gemiddeld elke 1 minuut en 15 seconden door Nederland gescoord werd. WOW! Heb jij wel eens met zoveel doelpunten verschil gewonnen?


    Punten voor iedereen!
    Een groot applaus voor alle deelnemers aan de WK poule van KDO handbal, want: iedereen startte het toernooi allemaal met 3 of meer punten! De poule wordt op dit moment aangevoerd door Desiree Schaefers, op de voet gevolgd door Marisha Hogerwerf, Steffi, Rosan, Yara Hogenboom, Gonnie Woerden en Naomi van Kessel.

    Nieuwe voorspellingen
    Sta je nog niet bovenaan? Niet getreurd, want er zijn in de main round weer nieuwe voorspellingen gedaan en dus weer meer punten te verdienen. En hopelijk eindigt Nederland in de main round bij de top 2 en gaan zij door naar de kwartfinales! Dan is er voor iedereen weer een nieuwe kans om mee te doen, ook als je eerder nog niet hebt mee voorspeld!

    Veel plezier bij het kijken van de de wedstrijd Nederland – Noorwegen (maandag 13 december 20.30 uur, Ziggo).
Evenementen
Weer
  • 11,6°
    Zwaar bewolkt
    Warm en (vrij) zonnig weekend
Buienradar.nl