Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Op naar het kampioenschap?!

    14 maart 2022

    In een rommelig seizoen nog ongeslagen zijn: het is onze DS1 en de B2 tot nu toe gelukt! Nu bekend is gemaakt dat de zaalcompetities volledig worden uitgespeeld, speelt ook de vraag op: gaan zij op voor het kampioenschap?!

    Het is een behoorlijke opgave om foutloos te blijven dit seizoen met weinig wedstrijdritme door afgelaste wedstrijden in verband met corona. Zo ook voor de dames 1, ze speelden de laatste wedstrijd precies een maand geleden... Des te knapper dat zij ook dit weekend de punten in De Kwakel hielden: er werd met 24-19 gewonnen van AHC'31! De dames staan weliswaar op een tweede plek, ze hebben vier wedstrijden minder gespeeld dan de nummer 1, U.S.. Dit team liet al in vier wedstrijden punten liggen, terwijl KDO dames 1 nog ongeslagen is in de 2e klasse. Genoeg kansen dus!

    De B2 blinkt niet alleen uit in prestaties, ook met de teamspirit zit het bij deze meiden helemaal goed! Door het rommelige competitieverloop moet er af en toe ook doordeweeks gespeeld worden, maar samen met hun ouders zorgen ze ervoor dat ze scherp zijn en alles geregeld hebben om foutloos te blijven! Tot nu toe met succes: 9 wedstrijden gespeeld, 18 punten en bovenaan de ranglijst!

    Op zondag 3 april speelt de dames 1 om 13.00 uur thuis tegen U.S. De B2 treedt op zondag 20 maart aan tegen Nijenrodes in Breukelen. 

    Maar ook onze andere teams verdienen aanmoediging! Bekijk het gehele wedstrijdprogramma via: https://www.handbal.nl/uitslagen-standen/#club:programma:KDO:ZV056VQ

Evenementen
Weer
  • 16,5°
    Zwaar bewolkt
    Later alleen in het zuiden regen
Buienradar.nl