Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Dames midweeks 3 met pensioen!

    19 april 2022
    Dames midweeks 3 met pensioen!
    Vorige week dinsdag speelde dames midweeks 3 de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Voor velen was dit ook een afscheidswedstrijd. Na een lange handbalcarrière gaan zij met pensioen!

    Hoewel de wedstrijd niet groots was aangekondigd, had de Kwakelse tamtam goed zijn werk gedaan. Familie, vrienden, oudteamgenoten, fans, en andere KDO-handballers waren de getuigen van een leuke afscheidswedstrijd tegen de dames van Nieuwegein. De bomvolle tribune in de KDO-hal werd verfraaid met spandoeken ("Na vele jaren prutsen, stoppen deze mutsen. Dit legioen gaat eindelijk met pensioen", "Tineke en Marjan geef 'm nog 1x van katoen, hierna mogen jullie met pensioen") en er was voor deze gelegenheid ook een wedstrijdboekje gemaakt. De dames werden 'gedecoreerd' met een mooie beker om toe te voegen aan hun prijzenkast.

    Ontzettend jammer dat deze dames na zoveel jaar hun handbalcarrière beeïndigen, maar we zijn er zeker van dat ze na zo'n topavond met een voldaan gevoel naar huis zijn gegaan! Daarnaast hopen we natuurlijk dat ze nog lang actief blijven binnen onze vereniging en de handbalafdeling. 

    Bedankt Marjan Buskermolen, Monique Oudshoorn, Monique van Dam, Tineke Vlasman, Ingrid de Zwart, Angelique Verlaan, Kirsten In T Veld en Angelique Rentenaar!
Evenementen
Weer
  • 13,3°
    Zwaar bewolkt
    Later alleen in het zuiden regen
Buienradar.nl