Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Prachtige handbaldag bij KDO tijdens WA verlaantoernooi

  19 april 2022
  Prachtige handbaldag bij KDO tijdens WA verlaantoernooi

  Traditiegetrouw deed ook de handbaljeugd mee op paaszaterdag aan het WA Verlaantoernooi. Op maar liefst vier velden werden er 74 wedstrijden gespeeld door de C- t/m F-jeugd van KDO en uiteraard van andere verenigingen. De C- en de F-jeugd van KDO werden zelfs kampioen in hun poule!

  De C-jeugd van KDO speelde tegen Volendam, Leidsche Rijn en Harderwijk. Naast de poule van KDO waren er nog twee poules. In de jongens C-poule won Leidsche Rijn, in de andere poule werd Zeeburg kampioen. De F-jeugd van KDO won twee wedstrijden en speelde er twee gelijk, dat was genoeg voor een eerste plek in hun poule. De E-jeugd van KDO won één wedstrijd en speelden een hartstikke leuk toernooi! Dit laatste gold ook voor onze D-jeugd, super gedaan!

  Voor de gelegenheid was er vandaag een kunstgrasveld belijnd en werden er wedstrijden gespeeld op het verharde veld, in de grote sporthal en in de kleine sporthal. Er waren vandaag veel (gelegenheids)scheidsrechters actief om het grote aantal teams te kunnen begeleiden, waaronder ook veel jeugdleden die jongere jeugd hebben gefloten. Heel knap gedaan!

  Toernooicommissie, bedankt voor jullie inzet. Dank ook aan alle verenigingen die zich zo enthousiast hebben gemeld om aan ons mooie toernooi te komen deelnemen! Tot volgend jaar!

  De foto's van deze sfeervolle dag vind je op de facebookpagina van KDO handbal.

Evenementen
Weer
 • 22,6°
  Zwaar bewolkt
  Onweersbuien; morgen veel regen!
Buienradar.nl