Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • B-meiden KAMPIOEN in de zaal!

  11 mei 2022
  B-meiden KAMPIOEN in de zaal!

  Teamwork, veel publiek, een spannende wedstrijd... En zo werden onze B-meiden afgelopen zondag KAMPIOEN in de zaalcompetitie! 13 wedstrijden gespeeld, 13 wedstrijden gewonnen, een hele prestatie!

  De spanning was om te snijden in de KDO-hal, want KDO was dan wel ongeslagen, de nummer 2 Zeeburg kwam op bezoek. En zij zaten de Kwakelse meiden op de ranglijst behoorlijk op de hielen! De uitwedstrijd werd met 1 punt verschil gewonnen, dus de spanning was van de meiden af te lezen. Gelukkig werden zij gesteund door een overvolle rood gekleurde tribune. Dit gaf KDO al aan het begin van de wedstrijd vleugels, want ze stonden in no time met 4-0 voor. Het zou geen echte kampioenswedstrijd zijn als de spanning niet terug zou keren door een slordige fase in de wedstrijd. Het rustsignaal klonk bij 11-8.

  In de tweede helft blonk Zeeburg uit in goed verdedigen. KDO had moeite om er doorheen te komen. Gelukkig konden zij de mazen in het net vinden en is Zeeburg niet dichterbij gekomen dan één punt achter de Kwakelse formatie. Daar droeg knap keeperswerk aan KDO-zijde zeker aan bij! Het publiek stond volledig achter ons team en lieten dat luid en duidelijk horen. KDO knalde het kampioensfeest in met een 19-13 overwinning!

  De (kinder)champagne vloeide rijkelijk onder de douche en de meiden vierden in de KDO-kantine het feestje verder. Bitterballen, een drankje van het handbalbestuur en sponsor Burggraaf zeilmakerij konden daarbij niet ontbreken.

  Trainer gezocht

  Voor seizoen 2022-2023 zijn de B- en A-jeugd op zoek naar een nieuwe trainer. Bekijk hier de vacature. Ben of ken jij degene die wij zoeken? Neem contact met ons op!

Evenementen
Weer
 • 18,5°
  Zwaar bewolkt en regen
  Onweersbuien; morgen veel regen!
Buienradar.nl