Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Terugblik handbalseizoen 2021-2022

  13 juni 2022

  Beste allen,

  Het handbalseizoen 2021 – 2022 loopt weer ten einde. Een seizoen toch nog niet vrij van corona gezien de vele wedstrijden die verzet moesten worden of niet doorgingen omdat halve of hele teams ziek waren. Dank aan ons wedstrijdsecretariaat, die hiervoor veel werk heeft verzet én natuurlijk ook dank aan alle spelers en begeleiding voor de flexibiliteit als iets een keer anders liep dan je gewend was.

  Laten we hopen dat we komend seizoen corona achter ons kunnen laten! Een nieuw seizoen waarvoor ook nog vrijwilligers gezocht worden op alle vlakken binnen de handbal. Bekijk onze vacatures en gebruik de handbalvakantie om na te denken hoe jij je steentje bij kunt dragen aan onze mooie vereniging! We moeten het met z’n allen doen en helaas zien we nu dat bepaalde activiteiten niet doorgaan of minder goed worden uitgevoerd omdat dezelfde personen steeds meer moeten gaan doen. Help ons!

  Het was daarnaast een succesvol seizoen, met twee kampioenen in de zaalcompetitie (dames senioren 1 en B1). Leuk bericht is natuurlijk ook de nieuwe tak van sport die bij KDO komt, beach(handball). De beachvelden worden momenteel uitgezet en zijn hopelijk klaar voor de grote opening op zondag 10 juli! Komt allen!

  Dit is het laatste Ons Doel dat zal verschijnen dit seizoen, dus we wensen jullie een fijne vakantie toe en tot volgend seizoen. Dank aan allen die ons dit seizoen hebben geholpen.

  Carl, Shaunie en Thea,

  KDO handbalbestuur

Evenementen
Weer
 • 11,4°
  Zwaar bewolkt
  Later vanmiddag wat regen
Buienradar.nl