Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Meiden D-jeugd ki-ka-kampioen!

  20 juni 2022
  Meiden D-jeugd ki-ka-kampioen!

  Afgelopen zaterdag knalden de meiden D-jeugd van KDO handbal zomaar naar de 1e plaats in de veldcompetitie. Winst op Havas was voldoende voor een kampioenschap en dat hebben de meiden deze dag uitbundig gevierd! 

  De veldcompetitie kon dit seizoen niet anders dan spannend worden, aangezien er maar vijf competitieweekenden waren. KDO moest eenmaal – om reglementaire redenen - haar meerdere kennen in Vriendschap/TOB, maar eindigde verder ongeslagen in hun poule! De kampioenswedstrijd was niet zo spannend (5-26), maar het feest daarna was des te groter. Ze ontvingen allemaal een medaille en kregen inloopshirts met hun naam erop, gesponsord door Kwekerij Amstelkant. Zo kunnen ze ook volgend seizoen goed voor de dag komen! Dan spelen zij in de C-jeugd. De kampioensdag vervolgde zich ‘op het dorp’ in De Kwakel, waar zij een officieel momentje kregen op het balkon van het dorpshuis! De dag werd afgesloten met een etentje bij de gele M. Een kampioensdag om nooit te vergeten. 

  Wil je net als deze kampioenen ook komen handballen bij KDO? Je bent welkom vanaf 5 tot … jaar! Onze teams spelen op recreatief niveau en in de wedstrijdsport, dus er is altijd wel een team waar je bij past. Er wordt getraind en er worden wedstrijden gespeeld in de zaal en op het veld. Vanaf deze zomer speelt KDO handbal ook Beach Handball, de zomerse variant van handbal, op ons nieuwe, eigen beachpark.

  Neem gerust contact met ons op via handbal@kdo.nl

Evenementen
Weer
 • 5,5°
  Zwaar bewolkt
  Enkele buien
Buienradar.nl