Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • We zijn weer aan het handballen!

  1 september 2022
  We zijn weer aan het handballen!

  Na een heerlijke zomer op ons eigen, nieuwe KDO beachpark zijn alle teams sinds deze week weer aan het trainen. De A- en B-jeugd speelde zelfs aan hun eerste competitiewedstrijd afgelopen weekend!

  De dames senioren gingen half augustus als eerste van start. Helaas nog zonder trainer, een groot gemis voor onze damesgroep die dit seizoen uit twee teams bestaat. De meiden A-jeugd van vorig seizoen zijn overgekomen naar de senioren. De damesgroep, die dus bestaat uit een mix van ervaren en jonge handbalsters, speelt aankomende periode de veldcompetitie. Vanaf eind oktober start dames 1 in de 1e klasse en dames 2 in de tweede klasse van de zaalcompetitie.

  De A- en B-jeugd hebben een nieuwe trainer gevonden in Simon Versteeg. De B-jeugd speelde zondag al een uitwedstrijd bij VOS. Het was tot de laatste minuut spannend met in de laatste seconde de gelijkmaker door KDO: 15-15. De A-jeugd was op bezoek bij Legmeervogels en zijn trots op hun eerste wedstrijd: weer even wennen na de vakantie en zonder training speelde vooral de (afwezige) conditie hen parten (21-26).

  De jongere jeugd is met veel plezier weer op het veld bij KDO te vinden. Op naar de eerste wedstrijden en toernooitjes!

Evenementen
Weer
 • 7,2°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zondag vriendelijk, daarna herfstachtig weer.
Buienradar.nl