Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Nieuwe sponsor Dames 1

  6 september 2022
  Nieuwe sponsor Dames 1
  Afgelopen zondag is de handbalcompetitie weer van start gegaan. Na het kampioenschap van vorig jaar zijn de Dames 1 gepromoveerd naar de eerste klasse.

  Afgelopen zondag vond de eerste buiten wedstrijd weer plaats. En dat dit even wennen is, bleek wel uit het wedstrijdverloop. Ondanks dat KDO sterker was dan de tegenstander, werd de voorsprong gedurende de hele wedstrijd niet groter dan 4 doelpunten. Door de afstandsschoten en wisseltjes lukte het de dames 1 van KDO om voor te blijven staan. De wedstrijd eindigde in 21-17 in het voordeel van KDO.

  Voor de wedstrijd ging het elftal met de sponsor (namens Flynth Remco Cardol) op de foto.De komende drie seizoenen wordt KDO Dames 1 gesponseerd door Flynth adviseurs en accountants.

  Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth werkt primair voor ondernemers in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, met een koppositie in sectoren als retail, bouw en groothandel. Flynth is ook actief voor onderwijsinstellingen, woningbouwcoöperaties en lagere overheden. In al deze ‘kernsectoren’ ontwikkelt Flynth brede, bedrijfsoverstijgende kennis die de sector zelf en de economie als geheel ten goede komen. Flynth deelt op basis van deze sectorkennis ook relevante inzichten met individuele ondernemers, die dit als zeer waardevol ervaren.

  Vanouds heeft Flynth ook een sterke positie in de agrarische sector. Vooral in akkerbouw, melkveehouderij en glastuinbouw is Flynth dé partner voor ondernemers.
  Flynth ondersteunt ondernemers met een breed palet aan dienstverlening op het gebied van accountancy, advisering, fiscaliteit en audit. Klanten willen er zeker van zijn dat hun financiële administratie, het samenstellen van de jaarrekening, de salarisverwerking en de aangiften op orde zijn. Flynth zorgt hier onder andere voor met haar dienstverlening. Tegelijkertijd is er behoefte aan duiding van cijfers, aan inzicht in het eigen bedrijf en aan een sparring partner bij het maken van keuzes. Wat betekent nieuwe wet- en regelgeving voor mij als ondernemer? Welke mogelijkheden bieden subsidies en regelingen? Hoe ga ik om met uitdagingen  op wat langere termijn zoals bedrijfsopvolging? Flynth is op al deze fronten de vertrouwde partner en staat ondernemers en ondernemingen terzijde bij onder andere fiscale, juridische, bedrijfskundige en HR-vraagstukken.
  Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.
Evenementen
Weer
 • 8,5°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zondag vriendelijk, daarna herfstachtig weer.
Buienradar.nl