Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Grote Clubactie van start

  24 september 2022
  Grote Clubactie van start

  De Grote Clubactie is weer van start! Vanaf vandaag (24 september) t/m 16 november kun je loten kopen om KDO handbal te steunen. 

  Onze jeugdleden gaan langs de deur, maar het is ook mogelijk om online loten te kopen via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-kdo/kdo-h/2039810.  

  Een lot kost 3 euro en 80% (2,40 euro) gaat direct naar KDO handbal. De opbrengst wordt gebruikt voor het handbalkamp voor de jeugd. Vorig jaar lukte het om maar liefst 2141,90 euro op te halen! Help je mee ons doel van 1250 euro dit jaar te halen?

  Door loten te kopen maak je kans op mooie prijzen! De hoofdprijs is 100.000 euro. Bekijk op de website van Grote Clubactie de overige prijzen. De trekkingsuitslag is op 6 december 2022.

  Verkoopboekje met QR-code
  Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

  Superloten

  Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen! Koop daarom een Superlot door naar clubactie.nl/superlotkopen te gaan.