Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Grote Clubactie laatste looTjes zijn aangebroken..

  7 november 2022
  Grote Clubactie laatste looTjes zijn aangebroken..

  De eindsprint voor de Grote Clubactie is ingezet! Nog tot 16 november kunnen alle jeugdleden loten verkopen, waarvan 80% direct naar KDO handbal gaat. Nog geen lot gekocht? Doe dit dan snel via  https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-kdo/kdo-h/2039810(losse lootjes) of https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/sportvereniging-kdo/190600  (superloten). Ook met één lot maakt u ons al super blij!

  Onlangs verkochten Naomi en Steffi Schaefers (C-jeugd) een Superlot aan Conny de Beij van Beijzonder Welkom, een kleinschalige dagbesteding voor mensen met dementie en voor eenzame ouderen. Een superlot vertegenwoordigt 50 losse lootjes, dus met deze actie leveren de meiden een grote bijdrage aan de opbrengst van KDO handbal met de clubactie. Ook Isis Nijholt (C-jeugd) verkocht eerder al een Superlot. Goed gedaan! 

  Voor de jeugdleden zijn het de laatste lootjes...! Heb jij al je lootjes verkocht voor die mooie KDO schoudertas? Ga anders nog even snel bij de buren, je oma of je tante langs.. want volgende week woensdag en donderdag zullen de boekjes moeten worden ingeleverd.