Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • KDO handbal got talent! Jij komt toch ook?

  11 februari 2013

  Wanneer: Zaterdag 9 maart in de KDO kantine.
  Voor wie: Alle leden van KDO, familie, vrienden en kennissen
  Tijd: van 19.00 uur tot 20.30 uur (zaal open vanaf 18.45 uur)
   
  De handbalmeiden van KDO gaan met hun gehele team, alleen of met een groepje teamgenoten spetterende optredens geven! Liedjes, dansjes, playbacken, goochelen en andere talenten worden geshowd!

  Aan het publiek wordt een klein entree bedrag gevraagd. Alle inkomsten komen ten goede van het handbalkamp en andere leuke jeugdactiviteiten!

  De presentatie is in handen van een professioneel duo, en ook de juryleden zijn geen onbekenden van jullie... En als klap op de vuurpijl is er een gastoptreden; we gaan natuurlijk nog niet verklappen wie of wat dat zijn!

  Voor de meiden:
  Geef je nu snel op voor deze mooie avond (voor 15 februari)! Mail het optreden welke je gaat verzorgen en met wie je dit geeft nu door aan de jeugdcommissie via: Jeugdcommissie.kdo@live.nl.
  Alle deelnemers worden 9 maart om 18.15 uur verwacht bij KDO om nog even te oefenen en niet te vergeten haar en make up te doen.

  Voor alle ouders, opa's, oma's, buren, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, andere KDO-leden, enzovoorts...:


  Jullie komen toch allemaal aanmoedigen en kijken????????