Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • C-meiden volledig in het nieuw!

  5 december 2022
  C-meiden volledig in het nieuw!

  Afgelopen zondag hebben de meiden van de C1 van KDO handbal voor het eerst in hun nieuwe shirts gespeeld. En dat ging niet onverdienstelijk! Zij wonnen in de KDO-hal met 18-8 van Legmeervogels uit Uithoorn.

  De nieuwe shirts zijn gesponsord door Kooyman B.V. sierbestrating en tuinhout. Administratiekantoor Van Kessel heeft de meiden nieuwe tassen geschonken. De trainingspakken en broekjes zijn nog niet geleverd, maar worden gesponsord door Kooyman B.V. en Kwekerij Amstelkant. Volledig in het nieuw dus!

  De wedstrijd was in het begin nog erg spannend. De nog relatief ‘jonge’ meiden, voor C-jeugd begrippen, waren aan elkaar gewaagd. In de rust stond het 5-4 voor KDO. Na een donderspeech in de rust van de coach scoorde KDO maar liefst 5x achter elkaar! Een erg leuke en sportieve wedstrijd, die in de tweede helft ruim gewonnen werd door KDO. De meiden hebben nog twee wedstrijden te gaan voor de kerstvakantie: zondag 11 december thuis tegen Handbal Houten/Celeritas om 10.00 uur en zaterdag 17 december uit tegen WeHave (Weesp) om 18.15 uur.

  De D/C-jeugd meiden bij KDO kunnen nog wel wat versterking gebruiken! Ben je in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar, kom dan gerust eens kijken bij een wedstrijd of meetrainen. Op dinsdag en donderdag van 18.15 tot 19.15 uur in de KDO-sporthal. Mail voor meer informatie naar handbal@kdo.nl.