Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Een F-toernooi bij KDO: een sporthal vol vrolijkheid

  20 februari 2023
  Een F-toernooi bij KDO: een sporthal vol vrolijkheid

  Op zaterdag 11 februari was er weer een toernooi van de F-jeugd bij KDO. Het team is inmiddels behoorlijk gegroeid (in kwaliteit en kwantiteit) sinds het begin van het seizoen en er zijn al heel wat toernooitjes gespeeld! 

  Op bezoek kwamen VOS, Rkdes, Greenpark Aalsmeer, Westsite, Zeeburg en DSOV. Op twee veldjes werden wedstrijden en shoot-outs gespeeld. Voor iedereen die niet weet wat een shoot-out is: alle spelers gooien een keer op doel en ze zijn allemaal een keer keeper. Omdat spelplezier bij de jongste handbaljeugd voorop staat, zijn er geen standen genoteerd. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de wedstrijd in goede banen geleid wordt en dat de spelers de handbalregels leren. Daarom was onze C-jeugd, onder begeleiding van de scheidsrechtercontactpersonen van onze afdeling, vandaag scheidsrechter bij de wedstrijden.

  Na de wedstrijden at het team van KDO een patatje met een snack in de KDO-kantine. Dit was de gewonnen prijs met de Grote Clubatie, zij verkochten als team de meeste loten. Het was lekker en gezellig!

  Sportiviteit en gezelligheid, dat wil toch iedereen voor zijn/haar kind? De F-jeugd (5 t/m 8 jaar) traint iedere woensdag van 17.30 tot 18.30 uur. 3x proeftrainen is gratis en vrijblijvend.