Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Themabijeenkomst arbitrage

    20 maart 2023
    Themabijeenkomst arbitrage

    Onze scheidsrechtercontactpersonen Maxime Vlasman en Jessica Omtzigt hebben op 7 maart hun licht opgestoken tijdens de themabijeenkomst arbitrage van het NHV. Dit is dé ontmoetingsplek voor scheidsrechterscontactpersonen en andere verenigingsfunctionarissen en biedt de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen. 

    Tijdens de arbitragebijeenkomst heeft het NHV alle verenigingen meegenomen in de beleidsontwikkelingen op het gebied van arbitrage binnen het bondsbureau. Daarnaast hebben ze informatie verstrekt over de verschillende scheidsrechters binnen de handbalsport en de opleidingen die binnen arbitrage worden aangeboden.

    Als laatst, en dat was voor onze functionarissen het belangrijkste, gingen de vertegenwoordigers van het NHV in gesprek over het beleid binnen de vereniging. Maxime en Jessica kregen tips waarmee ze zelf aan de slag kunnen om het opleiden van scheidsrechters te verbeteren. Bij KDO handbal worden veel wedstrijden gefloten door spelers. Ook al weet je als speler de regels, handbal spelen is iets heel anders dan handbal fluiten. Een goede opleiding is daarom heel belangrijk!

     

Evenementen
Weer
  • 7,7°
    Zwaar bewolkt en regen
    Herfstachtig lenteweer
Buienradar.nl