Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Superrr Sunday @ KDO handbal

    3 april 2023
    Superrr Sunday @ KDO handbal
    Wat was het een SUPER leuke afsluiting van het zaalseizoen vorige week zondag! De laatste thuiswedstrijden van het zaalseizoen werden gespeeld in de KDO-hal. omlijst met muziek, volle tribunes en gezelligheid in de kantine!

    Al om 9.05 werd de eerste wedstrijd van de E1 ingefloten. De dames A heeft de gehele dag gezorgd voor de muzikale omlijsting van de wedstrijden. Ze kregen veel positieve reacties, want het was toch wel heel 'cool' als er muziek klinkt als je hebt gescoord! Tussen de mooie wedstrijden door kon het publiek genieten van een heerlijk plakje cake in de kantine, gebakken door onze E-jeugd leden. De opbrengst komt ten goede aan jeugdactiviteiten. 

    Aan het einde van de ochtend werd de spanning opgevoerd voor de kampioenswedstrijd van de B-jeugd. In de allerlaatste wedstrijd van de zaalcompetitie hebben zij het publiek getrakteerd op een paar prachtige snelle combinaties en waanzinnig samenspel. De einduitslag was 19 - 4. Concurrent Zeeburg moest verliezen van VOS, en dat gebeurde. Dus feest voor de B1 meiden! Lees hier het verslag.

    De dames senioren 1 werd 's middag bijgestaan door de speciale supporters van de F-jeugd. Zij mochten met de dames mee oplopen en de high five doen. Het gaf de dames helaas geen vleugels, want zij moesten hun meerdere kennen in de uiteindelijke kampioen in de 1e klasse: US Amsterdam. 

    In de kantine werd er door zowel spelers als jonge fans fanatiek gekleurd! De drie winnende kinderen worden binnenkort in het zonnetje gezet met een leuke prijs (verrassing!). 

    Bij de prijsvraag over het KDO beachpark werden zeer uiteenlopende antwoorden gegeven. De vraag luidde: in de zomer van 2022 is naast het derde voetbalveld het KDO beachpark
    geopend. Hoeveel meter belijning is hierop aangebracht om alle beachvelden gereed te maken? Het goede antwoord was 348 meter. De drie inzenders die het dichtst bij dit antwoord zaten, hebben bericht
    gehad. Zij winnen één uur gratis gebruik maken van een beach handball of beachvolleybal veld op het KDO beachpark! 

    Bedankt voor enthousiasme! Al met al een zeer geslaagde dag. De handballers maken zich op voor het veld- en beachseizoen en niet te vergeten voor de jeugd het WA Verlaantoernooi!
Evenementen
Weer
  • 5,0°
    Zwaar bewolkt en regen
    Nog even koud en aanhoudend wisselvallig
Buienradar.nl