Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Succesvol WA Verlaan in de zaal, op het veld en in het zand!

    17 april 2023
    Succesvol WA Verlaan in de zaal, op het veld en in het zand!

    Traditiegetrouw werd bij KDO op paaszaterdag het WA Verlaantoernooi gehouden. Er kwamen dit jaar weer ongeveer 1000 deelnemers naar De Kwakel voor het jeugdtoernooi voor alle afdelingen van KDO: handbal, Dance Aerobics en Gym (DAG), survivalrun en voetbal. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi, mede door de hulp van vele vrijwilligers en ouders! 

    Op deze mooie zonnige ochtend stonden in het eerste blok de allerjongste handballertjes klaar, de F poules vulde de zaal en buiten speelde twee E-jeugd poules op gras en verhard veld. Daarna volgde de D en C poule met afsluitend de B poule.

    Voor de C- en B-jeugd hadden we dit jaar een extra wedstrijd gepland op onze nieuwe beachhandball velden. Voor vele verenigingen de eerste keer dat ze dit deden, maar na een korte uitleg was dit een groot succes en werd er heel wat afgelachen door de meiden! Het enthousiasme bij andere vereniging groeide hierdoor en we hopen dat deze vorm van handbal blijft groeien, zodat er een mooie competitie uit voort gaat komen.
     

    Voor de B-jeugd was er succes: zij werden eerste in hun poule. Zij gingen met de grootste beker naar huis! Voor alle teams in elke poule stond een beker klaar. Naast de teamfoto en een gezellige, zonnige dag op ons sportpark vormde dit een mooie herinnering aan een super geslaagd toernooi. 

    Dank aan de toernooicommissie, scheidsrechters, kantinemedewerkers, de EHBO vereniging en andere vrijwilligers die deze dag weer tot een groot succes hebben gemaakt.

    Foto's van de handbal vind je op onze Facebook pagina: 

Evenementen
Weer
  • 6,5°
    Zwaar bewolkt
    Koningsdag en zondag zachter, maar niet droog
Buienradar.nl