Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Eerste beach competitie voor onze D-jeugd een feit!

    1 mei 2023
    Eerste beach competitie voor onze D-jeugd een feit!
    Onze D-jeugd doet dit voorjaar voor het eerst mee aan de beachcompetitie. Enkele weken geleden speelden zij hun eerste toernooi bij SDS '99 in Blaricum. Van de drie wedstrijden wisten zij er eentje te winnen! Het eerste beach succes dus!

    Heel leuk om te weten: op zaterdag 20 mei is het eerste 'thuis'toernooi op het KDO beachpark. De wedstrijden zijn van 9.30 tot 13.30 uur. KDO speelt die dag wederom drie wedstrijden. Super leuk om te komen kijken hoe het beach handball spelletje in elkaar zit!

    Bij beach handball wedstrijden zijn er andere regels dan bij veldhandbal. De wedstrijden bestaan uit twee 'sets' van 10 min. Je wint een set door meer punten te halen dan de tegenstander. Een 'gewoon' doelpunt is 1 punt waard, maar je kunt ook 2 punten scoren door bijvoorbeeld vanuit een vliegertje of een pirouette te scoren! Heb je een set gewonnen, dan krijg je 1 punt. Bij een gelijke stand na twee sets worden er shoot outs gegooid. 

    Wil je meer weten over de beach handball regels? Kom kijken op 20 mei, kom naar de speciale spelregelavond beach handball op dinsdag 16 mei en/of bekijk de flyer https://beachhandball.nl/wp-content/uploads/2019/07/NHV_Flyer_Beach_Handball.pdf!
Evenementen
Weer
  • 7,0°
    Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
    Regen, daarna buien en wind
Buienradar.nl