Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Stef Hoogendijk nieuwe hoofdtrainer handbal 2023-2024!

  15 mei 2023
  Stef Hoogendijk nieuwe hoofdtrainer handbal 2023-2024!

  KDO handbal is blij te kunnen laten weten dat er voor volgend seizoen een nieuwe trainer voor de dames senioren is aangesteld: Stef Hoogendijk. Stef verbindt zich voor één seizoen aan onze handbalafdeling, met optie tot verlenging van nog een seizoen. Hij stelt zich graag even voor aan het KDO-publiek! 

  "Ik ben Stef Hoogendijk, 35 jaar en woonachtig in Waddinxveen. In het dagelijks leven werk ik op de financiële administratie en ICT bij een stichting voor openbare basisscholen.

  Op jonge leeftijd ben ik begonnen met handbal bij ROWAH, de vereniging in mijn woonplaats. Omdat het een kleine vereniging was, word je al snel benaderd om taken binnen de club te doen, zoals training geven en fluiten van wedstrijden. Aangezien ik het spelletje zo leuk vond, heb ik mij hiervoor ingezet en ben begonnen met de jeugd training te geven en fluiten van wedstrijden. Het fluiten ging zo goed dat ik daar alle opleiding binnen de bond heb doorlopen en t/m de 1e divisie heb gefloten. Helaas kon ik de laatste stap niet maken, omdat mijn maatje stopte met fluiten. In mijn trainerscarrière ben ik steeds een hoger team gaan trainen binnen de club waarvan de laatste paar jaar dames 1 van de vereniging. Ook naast het veld ben ik actief geweest als bestuurder van de club in de rol als penningmeester. Helaas moesten we stoppen met de vereniging omdat het ledenaantal te hard terugliep.

  Na het stoppen van ROWAH heb ik drie seizoenen training gegeven in Warmond bij Warmunda. Een leuke, kleine, maar zeer gezellige vereniging. In de afgelopen 3 seizoenen ben ik trainer geweest bij ROAC waar we goed mee hebben gedraaid in de 2e klasse.

  KDO is voor mij weer een nieuwe stap in mijn trainersloopbaan. De vereniging maakt op mij een goede indruk, waar de ambitie van de dames in combinatie met plezier prima bij mijn beeld past van een leuke vereniging."

  Stef, van harte welkom bij onze club en heel veel succes met onze dames!