Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • See you at the (KDO-)beach!

  19 juni 2023
  See you at the (KDO-)beach!

  Het zand is HOT in De Kwakel! Al vanaf begin april wordt er beach handball getraind én gespeeld op het KDO Beachpark. En dat gaat deze zomer nog wel even door! T/m 18 juli genieten we van het zand en hopelijk ook van het zonnetje.

  Naast trainingen organiseerde KDO dit voorjaar ook enkele oefenwedstrijden voor zowel jeugd als senioren tegen o.a. Rkdes en Aalsmeer. Erg belangrijk en leuk; beach handball moet je veel doen om het op zowel tactisch als technisch niveau onder de knie te krijgen! Spontane toeschouwers beaamden dat het hartstikke leuk is om te zien, maar die puntentelling en regels... Dat is wel een raadsel als je je er niet in verdiept!

  D-jeugd competitie
  De D-jeugd is dit voorjaar als eerste team gestart aan de beach competitie van het NHV. In toernooivorm speelden zij op diverse sportparken (waaronder op 20 mei bij KDO!) leuke wedstrijden. Afgelopen weekend was hun laatste toernooi bij SDS'99 in Blaricum. Twee van de drie wedstrijden werden gewonnen. Waarvan ééntje ruim en ééntje eindigde in gelijkspel (11-11), waarin KDO de wedstrijd in haar voordeel besliste met een golden goal.  De meiden krijgen steeds meer LOL en handigheid in het spelletje; er worden pirouettes geprobeerd en de overtalsituatie wordt benut, super knap!

  Amsterdam Beach Handball NK Kwalificatietoernooi (B- en D-jeugd)
  Op zaterdag 1 juli spelen de B- en D-jeugd hun eerste officiële tooernooi bij Westsite Amsterdam. Leuk als je het sfeertje komt proeven en de meiden komt aanmoedigen! Het programma wordt later bekend gemaakt.

  See you at the beach?
  De beachvelden zijn natuurlijk ook 'gewoon' te huur als je een keer een bedrijfsfeestje, verjaardagspartijtje, straatfeestje of iets anders te vieren hebt! Zien we jullie deze zomer op KDO-beach? Klik hier voor meer informatie!