Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • KDO handbalt in het donker

  10 juli 2023
  KDO handbalt in het donker

  Op zaterdag 8 juli was het zover, de seizoensafsluiting voor de handbal. We hadden nooit verwacht dat het zo tropisch warm zou zijn en ook al waren de activiteiten in de warme sporthal, we hebben genoten met z'n allen!

  De jongste jeugd (F- en E-jeugd) was 's middags aan de beurt. Zij mochten de zaal in en de lichten stonden nog even aan... Langzaam gingen alle lichten uit en stonden we in het donker in een... glow in the dark zaal! Alle lijnen, de bal en de spelers werden door het blacklight verlicht in neon kleuren. 4 teams werden er gemaakt en als je als team rust had, kon je lekker limonade drinken in de kantine en jezelf schminken of laten schminken met glow in the dark schmink. De kinderen vonden het best wel spannend, maar hebben lekker gehandbald en zagen er prachtig uit met de schmink! Het publiek moest goed kijken om in het donker de spelers vanaf de tribune van elkaar te kunnen onderscheiden. De twee uren vlogen voorbij en daarna was het tijd voor patat met een snack. Ondertussen druppelde ook de rest van de handbalafdeling binnen voor het BBQ buffet. Heel gezellig om met de gehele afdeling met elkaar te eten!

  Na het ijsje was er voor de jongste jeugd nog een bingo en gingen diverse kinderen met een prijsje naar huis.

  's Avonds was het de beurt aan de rest van de jeugd en senioren/midweeks leden van de handbal. Ook zij schminkten eerst zichzelf en elkaar met de glow in the dark schmink om vervolgens met drie gemixte teams in toernooivorm wedstrijden tegen elkaar te spelen. Handballen in het donker is een compleet andere ervaring dan handballen in het licht, maar naarmate de avond vorderde werd iedereen er steeds handiger in.

  Het was echt onwijs gaaf om eens in het donker met anderen in je team je eigen sport te beoefenen. Bbq- en bingo masters, bedankt voor jullie hulp! De activiteitencommissie kijkt terug op een geslaagde seizoensafsluiting en wenst iedereen een fijne zomervakantie toe.

  Speciale dank aan Corrie, Samantha, Carlijn en Desiree voor de organisatie van deze superleuke dag! 

  Bekijk de foto's en filmpjes op onze Instagram en Facebook pagina @kdohandbal!