Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Maar liefst 4 Superloten verkocht voor de Grote Clubactie!

    30 oktober 2023
    Maar liefst 4 Superloten verkocht voor de Grote Clubactie!

    Wat te gek om te zien dat er zoveel ondernemers betrokken zijn bij onze handbalafdeling! Onze jeugdleden Fleur (D), Dewi (E), Noami (C) en Steffi (C) hebben vier superloten weten te verkopen van de Grote Clubactie!

    Fleur ging langs bij Erik-Jaap Kroone van Nijssen Junior, een toonaangevend full-service bloemenexportbedrijf, gespecialiseerd in snijbloemen. 
    Beagley Copperman kocht zelfs twee Superloten, één van Dewi en één van Naomi en Steffi. Dit Kwakelse bedrijf bestond onlangs 15 jaar en is al die jaren al succesvol in de import en export van Aziatische levensmiddelen.
    Naomi en Steffi vonden ook een koper in Driek de Beij van De Beij Elektra B.V. Inmiddels kunnen we hem een trouwe Superlot-koper noemen de afgelopen jaren. De Beij Elektra is een vertrouwd elektrotechnisch installatiebureau in De Kwakel.

    Heel goed gedaan, verkopers! 

    Wil jij als bedrijf ook KDO handbal steunen? Koop net als deze bedrijven ook een Superlot! Deze loten vertegenwoordigen 50 loten in één. Een Superlot kost €150,- en hiervan gaat 80% naar KDO handbal. Doe het direct via onze verkooppagina van de Grote Clubactie en/of neem even contact met ons op via handbal@kdo.nl 

    We verkopen met de Grote Clubactie ook losse loten om de clubkas te spekken. Een lot kost 3 euro en ook daarvan gaat 80% direct naar KDO handbal! We gaan hier weer een aantal leuke activiteiten van organiseren! Het kan nog tot 13 november via onze verkooppagina van de Grote Clubactie (losse loten).


    Al een lot gekocht? De trekking is op 28 november. Nog even geduld dus, wie weet win je een van de mooie prijzen. Benieuwd wat je kunt winnen? Bekijk het 
    hier!

Evenementen
Weer
  • 8,8°
    Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking
    Dichte mist
Buienradar.nl