Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • We knallen het nieuwe jaar in!

    8 januari 2024

    Na twee weken kerstvakantie wordt het tijd om de bal weer naar elkaar en in in het doel te gaan gooien. Morgen (dinsdag 9 januari) starten de eerste trainingen weer en zaterdag trappen de F1 en E2 het nieuwe jaar af met een toernooi in Nijkerk (Voice) en een wedstrijd in Diemen (Zeeburg).

    2023 was een jaar van opbouw na corona voor de afdeling handbal. De jongste jeugd is groeiende: met een groot D-team, 2x een E-jeugd en 1x een F-team zijn we qua kwantiteit weer de afdeling zoals we deze binnen sportvereniging KDO willen zijn. Ook worden er steeds meer belangrijke vrijwilligersposten krachtig ingevuld. Zo is de activiteitencommissie weer op volle sterkte en is de technische commissie weer compleet. Door dit alles kunnen wij onze kernwaarden 'sportiviteit en gezellligheid' zowel binnen als buiten de lijnen nastreven!

    In 2024 gaan we natuurlijk verder met sportieve en gezellige trainingen, toernooien, wedstrijden, activiteiten en de verdere ontwikkeling van het beach handball. We zetten in op het aanvullen van ons bestuur: met een voorzitter en een secretaris zouden we onszelf en alle leden van de afdeling handbal een grote dienst bewijzen. En er zijn nog meer grote en kleine handjes nodig om onze vereniging draaiende te houden. Wil je daaraan bijdragen, meld je vooral. We gaan graag in gesprek om te kijken waar jij je bijdrage kunt leveren.

    Veel plezier weer met trainen en spelen, maak er een mooi jaar van!

    Namens bestuur en kader KDO handbal,

    Carl Verhagen, Thea Verzaal