Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • KDO handballers volle bak van start

  5 september 2012

  Op het sportpark van KDO aan de Vuurlijn zijn afgelopen weekend de eerste wedstrijden van het veldseizoen gespeeld door de diverse handbalteams. Met name de spannende wedstrijden op zondag, beloven een spectaculair seizoen voor handballend De Kwakel.

  Alle schoolvakanties lopen ten einde en langzamerhand verschijnen er steeds grotere groepen op het trainingsveld, met dames en meiden vol energie en bruingebrand. De dames senioren selectie is al enkele weken aan het trainen; de jeugdteams zijn afgelopen week gestart.

  In een Kwakels kermiszonnetje
  In het Kwakelse kermiszonnetje werden op het veld van KDO afgelopen zaterdag en zondag door alle teams de eerste competitiewedstrijden afgewerkt, met wisselende resultaten. De meisjes D1 hadden het moeilijk tegen Aalsmeer (3-18), de D2 speelde voor het eerst een wedstrijd op groot veld en deed dat hartstikke goed tegen HSV (2-4). De C1 moest nog even wakker geschut worden na de vakantie (3-9), de C2 daarentegen knalde het seizoen in tegen VOS (13-2).

  Spannende wedstrijden
  Op zondag was het smullen voor het publiek, er werden alleen maar spannende wedstrijden vertoond! Helaas voor de B-teams en de A1 zonder positief resultaat (B1: 12-17, B2: 9-13, A1: 11-14). De A2, dames senioren 3 en de dames 1 hebben de wedstrijd wel naar hun hand weten te zetten.

  Lijkt handbal jou ook zo leuk?!
  KDO handbal is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Er zijn teams in alle leeftijdscategorieën, vanaf 5 jaar ben je welkom. Ook de voor de dames selectie kan KDO altijd enthousiaste spelers gebruiken. Mail voor meer informatie naar handbal@kdo.nl.