Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • E1 KDO handbal dit jaar ‘onder krachtstroom’

  23 september 2013

  De E1-meiden van KDO Handbal leggen dit jaar de lat hoog. Afgelopen seizoen werd de wintercompetitie, in de zaal, nog met een derde plaats afgesloten. In de buitencompetitie werd zelfs een verdienstelijke tweede plaats bereikt.

  Met het verkrijgen van een nieuwe shirtsponsor, De Beij Elektra b.v.; de professionalisering van de trainingsarbeid onder leiding van Simon Versteeg en Chantal Henneke; de gedreven coaching van Silvia Bocxe, wil de ploeg dit jaar een “schokkend” goed jaar draaien. Het team gaat voor niets minder dan het kampioenschap!

  In de eerste wedstrijd bleken de meiden de door hen zelf opgelegde “spanning” prima aan te kunnen. Uit tegen Havas, werd met goed combinatiespel een klinkende overwinning behaald 1 – 17! De eerste thuiswedstrijd zaterdag 14 september tegen ‘dorpsgenoot’ Legmeervogels werd, in bijzijn van de nieuwe sponsor, met 8 – 1 gewonnen.

  Afgelopen zondag werd VOS uit Lijnden met 2 – 5 aan de zegekar gebonden. De verrichte trainingsarbeid begint steeds meer vruchten af te werpen. De gedrevenheid, maar vooral ook het spelplezier bij het team straalde er ook deze wedstrijd weer vanaf!

  Op de foto, het team in de nieuwe shirts vlnr: 

  Achter: Silvia Bocxe (coach), Driek de Beij (sponsor)
  Midden: Lee-anne, Fay, Famke, Roos, Fleur, Senza, Minke
  Voor: Yara, Lisanne