Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Jongste jeugd KDO handbal schittert in Aalsmeer

  22 oktober 2013

  De F- en H-jeugd van KDO handbal is dit weekend voor het eerst op toernooi geweest in Aalsmeer. Met succes, want de meiden hebben een groot aantal wedstrijdjes gewonnen! En dat in de plaats waar hun nieuwe sponsor, namelijk Loogman tanken en wassen, vandaan komt.

  De F- en H-meiden zijn 5 t/m 8 jaar en spelen nog geen echte competitie. In de loop van het seizoen worden er door diverse verenigingen in de regio minitoernooitjes georganiseerd, op klein(er) veld en in toernooivorm. Altijd een groot handbalspektakel met veel leuke randactiviteiten!

  Winnen!
  Afgelopen zaterdag was het eerste toernooi voor de meisjes van KDO. Bij de buren van FIQAS/Aalsmeer hebben ze laten zien wat ze de afgelopen tijd hebben geleerd van hun trainers Lorraine en Nicole. Elke woensdag trainen ze, en dat werpt zijn vruchten af, want er werden zaterdag diverse wedstrijdjes gewonnen!

  Loogman
  De trainster denkt dat dit misschien ook wel komt door de nieuwe tenues die de meiden deze zaterdag voor het eerst hebben gedragen, van sponsor Loogman tanken en wassen. Bij Loogman aan de Aalsmeerderweg/Legmeerdijk kunt u terecht voor lage brandstofprijzen en carwash.

  Op de foto vlnr:

  Achterste Rij: Lika Voorn, Chrissy vd Put, Kailey Ades, Jenna Voorn, Enola Snabel, Tessel Kuijper, Sofie Cammelot.
  Midden Rij: Claudia Penning, Noor den Haan, Lynn in t Veld, Danie ter Beek
  Voorste 2 meiden: Tamar Venekamp, Floor Weerdenburg
  Afwezig: Zoe van der Hoorn, Fleur Servaas, Suus Kuiper, Loebna Snabel, Marin Nijholt, Femke van Roij