Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • KDO handbal F en H scoren in nieuwe tenues

  24 november 2013

  De jongste handbalmeiden van de KDO (F en H) jeugd hebben veel gescoord tijdens het minitoernooi in Volendam enkele weken geleden. In hun nieuwe tenues van Loogman Tanken en Wassen zagen ze er flitsend uit en volgens de trainers hebben ze goed gespeeld!

  De minigroep van KDO handbal is inmiddels uitgegroeid tot 21 meiden, waarvan er maar liefst 17 meereisden naar Volendam. Het was vroeg uit de veren met vertrek om 08.30 maar alle meiden hadden er weer veel zin in, en sommige waren zelfs wat gespannen.

  Meteen vanaf de eerste wedstrijd werd er fanatiek maar vooral met veel plezier gehandbald. De trainers zagen dat de meiden wat ze geleerd hadden op trainen meteen gingen proberen in de wedstrijden! Ook het mee gereisde publiek was enthousiast en moedigden de meiden goed aan!

  Tussendoor was er nog een leuk spel en kregen alle meiden een kadootje (springtouw of leuke mok) van Volendam. Zowel de F als de H hebben ontzettend goed gespeeld en zagen er weer flitsend uit in hun nieuwe tenue, gesponsord door Loogman Tanken en Wassen. Geen gewonnen wedstrijdjes dit keer maar zeker meer gescoord! En niet te vergeten met ontzettend veel plezier!

Evenementen
Weer
 • 5,4°
  Zwaar bewolkt
  Enkele buien
Buienradar.nl