Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Handbalkids halen pietendiploma!

  2 december 2013

  Woensdag 20 november konden de jongste meiden van KDO handbal (H, F en E) een heus Pietendiploma verdienen tijdens de handbaltraining. Spannend! Echte zwarte pieten kwamen de training bezoeken om hen te helpen. Toen bleek wel dat zwarte pieten niet zoveel verstand van handbal hebben.

  Er was een circuit uitgezet van 8 sinterklaasspellen en de kinderen werden daar helemaal enthousiast van! Zo was er de pakjes race, schoorsteen gooien, stoomboot mikken, jutezak lopen, Sint woorden uitbeelden, een rebus oplossen en over het dak lopen. Het was een drukke bedoening met bijna 40 kids in de kleine zaal, maar ook erg gezellig.

  Op de helft van de training kwamen er nog zwarte pieten langs die ook het spellencircuit gingen doen! Natuurlijk maakten de pieten domme fouten en grapjes en moest iedereen erg lachen.

  Aan het eind was er voor iedereen limonade, een zakje pepernoten en... voor iedereen het echte Pietendiploma! Er werd nog hard door iedereen gezongen en als afsluiter een polonaise! Aan alle meiden een felicitatie van zwarte piet en Sinterklaas.

Evenementen
Weer
 • 5,5°
  Zwaar bewolkt en regen
  Enkele buien
Buienradar.nl