Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • KDO handbal D2 verrassend zaalkampioen!

  24 maart 2014

  Wat was het spannend afgelopen zondag in de KDO sporthal. De meisjes D2 speelden hun laatste wedstrijd van het zaalseizoen tegen het hele sterke Houten. De meiden wisten het heel goed: bij winst een kampioenschap, bij verlies helaas niet… Er was heel veel publiek om hen aan te moedigen, en er hingen mooie spandoeken. Zou het lukken?

  De KDO meiden knokten voor wat ze waard waren, maar Houten is een goede ploeg en bleef steeds een paar puntjes op voorsprong. Robin hield penalty’s tegen, Isa scoorde een mooie break, Anouk deed goed invalwerk, Kim en Luna verdedigde met alles wat ze hadden, Beau hield de touwtjes in handen op het midden, Denise vocht voor de bal en ook Anna en Rosalie gaven niet op! 5 minuten voor tijd stond het nog 8 – 10, het kon nog steeds. Helaas had Houten ook bij het laatste fluitsignaal de meeste doelpunten op het scorebord.

  Maar… de handbalbond maakte een foutje in de puntentelling, en KDO bleek toch kampioen! Met 10 gewonnen wedstrijden (uit 13) en heel veel doelpunten, dik verdiend. Reden voor een feestje! De meiden zijn gehuldigd door het handbalbestuur met bloemen en een mooie medaille. Door een haag van alle supporters werden ze onthaald in de kantine, met natuurlijk een hard ‘We are the champions’ op de achtergrond. Coaches Angelique en Corrie en trainster Carla zijn apetrots. En terecht. Want hun team is zaalkampioen!

   

   

Evenementen
Weer
 • 15,9°
  Zwaar bewolkt
  Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl