Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Grote talenten bij KDO handbal Got Talent 2014!

  14 april 2014

  Afgelopen vrijdag vond in de KDO Kantine voor de 2e maal KDO Handbal Got Talent plaats. Veel bezoekers waren al vroeg aanwezig om maar niks te hoeven missen van deze spannende talentenjacht. Onder toeziend oog van een enthousiaste, soms strenge maar rechtvaardige vakjury en onder leiding van een enthousiast presentatie duo, konden de bezoekers genieten van maar liefst 8 acts.

  Van een stoer optreden met cowboys en indianen, flitsende dansuitvoeringen op hippe muziek, heuse live zang tot een nonnenkoor en getik van bekers tijdens de cupsong. Er waren zelfs 2 bobsleeërs die zich tijdens KDO Got Talent in hun 2-mans bob probeerden te plaatsen voor de Olympische Spelen! De goed gevulde zaal kon in de pauze nog prijzen winnen tijdens een loterij.

  De deelnemers waren soms wat gespannen maar alle optredens verliepen super! Eigenlijk verdiende iedereen de eerste prijs maar uiteindelijk sleepten Ilse en Luca uit de E2, die live het nummer Rosanne van Nick & Simon zongen, de 1e prijs in de wacht. Het was een zeer geslaagde avond die zonder de vrijwillige inzet en sponsoring van velen niet mogelijk was geweest! En ieder dank hiervoor.

  De avond heeft rond de 700 euro opgebracht wat ten goede komt aan trainingsmaterialen en activiteiten voor de handbal jeugd! We zijn nu al benieuwd naar de talenten van 2015 !!