Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • KDO Handbal opbrengst Groteclubactie 2014

    6 januari 2015

    UITREIKING PRIJZEN VERKOOP LOTEN GROTE CLUB ACTIE KDO HANDBAL

    De twee meiden op deze foto, Anouk Lauwers en Yara Hogenboom, kregen afgelopen zaterdag uit handen van KDO handbal voorzitster Patricia Wiering een cadeaubon van DUO Sports uitgereikt voor hun geweldige inzet met betrekking tot de verkoop van de Grote Club Actie loten van afgelopen jaar.

    Het was een spannende strijd tussen Anouk en Yara. Met  een miniem verschil van twee loten wist Yara net de eerste prijs in de wacht te slepen. Zij kwam uit op een totaal aantal verkochte loten van 135. Anouk wist er 133 aan de man te brengen. Geweldige prestatie! Omdat het verschil tussen het aantal verkochte loten van Anouk en Yara zo klein was heeft het bestuur besloten beide meiden te belonen voor hun fantastische inzet. Ook de andere leden hebben goede inzet getoond waardoor KDO Handbal een bedrag van € 2.535,45 op de bankrekening tegemoet kan zien.

    De afdeling handbal had ook een prijs uitgereikt voor het team wat de meeste loten wist te verkopen. Dit is de E2 geworden. Zij mogen binnenkort bij KDO gezellig met z’n allen pannenkoeken gaan eten.