Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • KDO handbaldames 1 na eerste helft veldseizoen op zeer knappe 3e plaats

  15 oktober 2012

  De dames senioren 1 van KDO handbal speelden afgelopen weekend geen wedstrijd. De tegenstander Muiden trok zich in de week ervoor al terug, omdat zij geen team op de been konden krijgen. KDO wint daarom de wedstrijd automatisch reglementair met 10-0.

  De andere teams in de 1e klasse 1B kwamen wel aan spelen toe. Na deze 7e speelronde kan de tussenstand na de eerste helft van het veldseizoen worden opgemaakt. KDO dames 1 eindigt op een gedeelde 2e plaats, samen met Vido. Vido heeft echter een beter doelsaldo (+1), waardoor KDO officieel derde staat. Van koploper Havas wist KDO als enige in deze poule te winnen. Dit belooft een spannende tweede helft veld, die aanvangt in maart als het zaalseizoen is gespeeld.

  Ook dames 2 doet het in de eerste helft van de competitie goed. De dames eindigen op een derde plaats, achter Lotus en Havas die nog een wedstrijd tegen elkaar te spelen hebben. De KDO dames gaan deze week verder met de voorbereiding op het zaalseizoen. Vanaf begin september trainen zij al één keer per week in de sporthal; vanaf deze week is dat twee keer. Aankomend weekend vertrekt een selectie speelsters, die dit jaar ook wordt aangevuld door drie A-jeugd speelsters, naar Zeist voor een pittig trainingsweekend. Dames 2 speelt zondag aanstaande al haar eerste competitiewedstrijd.


  Foto: De handbaldames van het eerste.

  Vlnr staand: Sabine Vlasman, Aranka Oussoren, Sylvia Peek, Marin Meijer, Anouk van Egmond.
  Vlnr zittend: Iris Vork, Merel Vork, Dion Oudshoorn, Miranda Hoekman.
  Liggend: Femke de Jong.

  Bekijk de competitiestand via www.nhv-mn.nl > Uitslagen en standen > KDO dames senioren 1