Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • KDO handbalmeisjes zoeken doelpuntenmakers

  19 september 2012

  De D2 van KDO handbal heeft deze en vorige week de eerste echte competitiewedstrijden op groot veld gespeeld. Best spannend en ingewikkeld vonden ze het, maar de eerste wedstrijd werd al bijna gewonnen tegen de buren van HSV, dus het ging hartstikke goed! De D2 is nog wel op zoek naar wat meiden of jongens die hen willen komen helpen met doelpunten maken.

  Even voorstellen: dit zijn de leukste (handbal)meiden van De Kwakel en Uithoorn, en zij zijn op zoek naar JOU! Eva, Rachelle, Ilse, Bo, Yara, Cindy en Luca hebben vorig jaar al veel doelpunten gemaakt in de E-jeugd, op het kleine veld en in een kleiner doel. Dit jaar zijn ze alweer 8 en 9 jaar en spelen ze op het grote veld. De kinderen die nu in de E-jeugd zitten, helpen hen met de wedstrijden, zodat ze ook wissels hebben. Maar natuurlijk willen ze dat hun team nog meer handbalkinderen telt!

  Lijkt handbal jou ook zo leuk?!
  De D-jeugd traint op maandag en woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. Zin om een keer mee te komen trainen om te kijken of je doelpunten maken in een handbaldoel ook zo leuk vindt als deze handbalsters? Kom gerust eens vrijblijvend meetrainen, of stuur een mail naar handbal@kdo.nl voor meer informatie. Ook alle andere jeugdteams kunnen versterking gebruiken, vanaf 5 jaar (geboortejaar 2007) zijn kinderen welkom.