Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Schoolhandbal: regenachtig maar veel enthousiasme bij KDO

  26 september 2012

  Het was regenachtig, afgelopen woensdag op het sportpark bij KDO. Ondanks deze weersomstandigheden waren een heleboel klassen van de basisscholen uit Uithoorn en De Kwakel fanatiek en met plezier aan het schoolhandballen!

  Het schoolhandbaltoernooi wordt jaarlijks afwisselend georganiseerd door Legmeervogels en KDO. Dit jaar heeft KDO het toernooi op poten gezet. In totaal kwamen woensdag 12 en 19 september zo’n 470 kinderen naar de twee sportparken om te laten zien wat hun handbalkunsten zijn. Er was voor de eerste drie teams in de poule een echte beker en alle kinderen kregen als aandenken een kleurplaat.

  De Zon ervan in zien!
  De meisjes van groep 5 van De Zon werden eerste in hun poule. Zij zagen er zeker wel ‘de zon’ van in onder deze weersomstandigheden, toont ook het enthousiasme op de foto! Topprestatie van Sanne, Senna, N'Joy, Anna, Femke, Yara, Cindy, Lucia, Sascha, Luca, Marijne en Bo. De coaches waren trots!

  Handbaltraining voor groep 3
  De groepen 3 deden dit jaar jammer genoeg niet mee aan het handbaltoernooi. Om hen toch de mogelijkheid te bieden kennis te maken met deze flitsende sport, organiseert KDO handbal op woensdag 10 oktober een training voor alle kinderen van groep 3 van de Uithoornse en Kwakelse basisscholen. Van 16.00 tot 17.00 uur gaan ze handbalspelletjes doen en een wedstrijdje spelen. De kinderen worden uitgenodigd via de school middels flyers. Aanmelden kan via femke_de_jong@online.nl, onder vermelding van de school en de naam van het kind.

Evenementen
Weer
 • 15,9°
  Zwaar bewolkt
  Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl