Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Rabobank ClubSupport 2019

    9 oktober 2019

    Een aandeel in elkaar. Dat is het idee achter de Rabobank. Een deel van de winst van de Rabobank wordt besteed aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap. Eén van de initiatieven is de Rabobank ClubSupport.

    Alle leden van de Rabobankhebben zaterdag 28 september een mail gekregen over deze actie waarin ze worden uitgenodigd te stemmen op verenigingen of stichtingen in de regio. Een lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging of stichting.

    Voor de Rabobank ClubSupportis in de regio Schiphol (Uithoorn, Aalsmeer, Hoofddorp en Nieuw-Vennep) een bedrag van maar liefst € 100.000,- beschikbaar. Ieder lid van Rabobank Regio Schiphol kan 5 stemmen uitbrengen. Laat uw stem gelden in de Rabobank ClubSupport Actie, u kunt tot en met 11oktober 2019 uw stem uitbrengen.

    Denkt u bij het uitbrengen van uw stem aan KDO ook aan de andere (Kwakelse) verenigingen en stichtingen zoals Stichting Dorpshuis De Kwakel, Toneelvereniging Genesius, stichting Feestcomité De Kwakel, Stichting De Kwakel Toen & Nu, KBO De Kwakel,stichting Thamer Thuis?

Evenementen
Weer
  • 8,8°
    Zwaar bewolkt
    Wisselvallig Paasweekend
Buienradar.nl