Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Sportpark KDO tot en met 6 april 2020 gesloten

    15 maart 2020

    In navolging van het kabinetsbesluit van 15 maart is het KDO sportpark tot en met 6 april 2020 gesloten.

    Ook de kantine en de sporthal zijn gesloten tot en met 6 april 2020.

    Vergaderingen van (afdelingen)besturen vinden zo veel als mogelijk digitaal plaats.

    Wanneer de activiteiten weer doorgang vinden of uitgestelde wedstrijden worden ingehaald is op dit moment onbekend. Zodra de overheid en de diverse bonden hier uitspraken over doen, zullen wij deze zo snel als mogelijk communiceren.

    Als hoofdbestuur houden we ons continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en zullen we aanvullende maatregelen nemen indien nodig en deze zo snel als mogelijk communiceren.

    Ook wij vragen je om zelf heel alert te zijn bij ziekte signalen binnen het gezin of in je directe omgeving. Wanneer sprake is van klachten of zelfs besmetting wordt gevreesd neem dan meteen telefonisch contact op met je huisarts of de GGD. Wat er in de specifieke situatie moet gebeuren en welke passende maatregelen moeten worden genomen beslist de GGD. Indien nodig zal de GGD hierover automatisch met ons contact opnemen.

    Raadpleeg voor meer informatie: Op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.

    Heb je toch nog vragen: kijk dan op rivm.nl > coronavirus of bel 0800- 1351.

    Lokale actuele informatie is te vinden op amsterdam.nl > coronavirus.

    Wij vinden het verschrikkelijk dat we deze maatregelen hebben moeten nemen, maar doen dit om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Wij rekenen op eenieders begrip en medewerking.

    Zorg goed voor jezelf en elkaar!

    Hoofdbestuur