Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Feliciteer KDO voor slechts € 25

    2 juli 2020
    Op 1 september 2020 bestaat KDO 75 jaar! We waren reeds druk doende met het organiseren van een feestweek in de laatste week van augustus, maar je zult ongetwijfeld begrijpen dat we deze helaas (voorlopig) hebben moeten annuleren.

    Wat wel doorgaat; ter ere van ons jubileum geven we een bijzondere editie (bewaarnummer) van ons clubblad Ons Doel uit. Het wordt een prachtig boek op A4-formaat met terugblikken, hoogtepunten en prachtige verhalen uit onze 75-jarige historie.

    Het jubileumboek wordt in een oplage van ca 1.500 exemplaren gedrukt en gratis verspreid onder alle KDO-leden, sponsoren en vrijwilligers. Ter financiering van het boek hebben we al een aantal sponsoren bereid gevonden een advertentie te plaatsen.

    Graag bieden we ook alle leden de mogelijk tot het opnemen van een persoonlijke boodschap/felicitatie.

    Voor € 25 kun je een persoonlijke felicitatie opnemen van maximaal 200 leestekens.

    Heb je interesse hebt in het plaatsen van deze persoonlijke felicitatie in dit unieke jubileumboek? Stuur dan een mailtje naar sponsor@kdo.nl

    Heb je zakelijk interesse in adverteren in dit prachtige jubileumboek? We hebben ook verschillende advertentie mogelijkheden.  Dat kan al vanaf € 75 voor het opnemen van je logo. Meer informatie kun je krijgen bij sponsor@kdo.nl

Evenementen
Weer
  • 9,8°
    Zwaar bewolkt
    Wisselvallig Paasweekend
Buienradar.nl