Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Bezoek kantine vanaf 10 augustus 2020

    10 augustus 2020
    Per 10 augustus moeten alle horeca instellingen, dus ook kantine, in Nederland twee maatregelen invoeren van de Rijksoverheid:
    1. Er dient een gezondheids- en reserveringscheck plaats te vinden voordat je onze kantine binnen mag
    2. Tevens moeten we bezoekers vragen zich te registreren ten behoeve van een bron- en contactonderzoek door de GGB bij een besmetting.
    Om deze extra maatregelen met zo weinig mogelijk extra moeite voor onze bezoekers als ons personeel en onze vrijwilligers uit te voeren maken we gebruik van checkgesprek.nl.

    Wil je de kantine binnengaan dan vragen we je de volgende stappen te doorlopen:
    1. Scan de QR-code die staat op de poster aan de deur. Je doet dit door je camera op de QR-code te richten en dan op de website link te klikken.
    2. Voer het digitale check-gesprek. Blijf niet voor de posten of in de deuropening staan, maar stap even opzij of zoek vast een zitplaats.
    3. Je kunt ook voor meerdere mensen tegelijk inchecken, dus kom je met een heel team: laat dan éen iemand de check doen voor het team, zo blokkeer je de ingang niet onnodig en vermijd je groepsvorming
    4. Toon de groene kaart aan het kantine personeel (en zoek direct een zitplaats als je dan nog niet hebt gedaan)
    5. Check uit bij het verlaten van de kantine

    Je gegevens worden slechts tijdelijk opgeslagen en alleen voor dit specifieke doel gebruikt en worden niet gedeeld met anderen, met uitzondering van mogelijk de GGD in geval van een uitbraak.

    Wanneer je binnen 48 uur opnieuw gebruik maakt van checkgesprek hoef je niet opnieuw alle vragen te beantwoorden, maar krijg je een melding of je jouw huidige gezondheidsstatus wilt bevestigen. Je scant dan nog wel de check-in QR code op de poster bij aankomst. 
    Wanneer je langer dan 48 uur geleden voor het laatst gebruik hebt gemaakt van checkgesprek wordt je gevraagd om een verkorte vragenlijst in te vullen. Hierin zijn de persoonsgegevens al ingevuld, maar dien je wel opnieuw de gezondheidsklachten vragen te beantwoorden om uit te sluiten dat je gezondheidssituatie is veranderd.




    Wil je meer weten over hoe het werkt? Bekijk dan dit filmpje.

    https://youtu.be/4R_hri6e3xw
Evenementen
Weer
  • 8,8°
    Zwaar bewolkt
    Wisselvallig Paasweekend
Buienradar.nl